Szalóky take down reflexíj

Take Down reflexíj

A take down tervezésekor az eredeti cél egy jó vadászíj létrehozása volt. Később ebből alakult ki a többi méret, így lett belőle versenyzésre alkalmas íj. Az első darab sokáig készült. Többször módosítottam mielőtt elnyerte végleges formáját. Verseny célra kiválóan alkalmas méretek készültek, ilyen íjjal lett kétszeres WA 3D világbajnok Molnár Ferenc Midesz.

A markolat négyféle hosszban készül 17″ és 24″ között. A három különböző méretű karokkal így 58 és 68 coll között variálható az íj. Akár vadászatra, akár versenyzésre vagy szabadidős íjászatra minden húzáshosszhoz ideális íj készíthető.

Szalóky Take Down íj

A Take Down íjam a legoptimálisabb arra, hogy egyénre szabjuk. Többféle módon variálható a 4 féle markolat- és a 3 féle karhosszúság. Itt lehet a legjobban megtalálni a megfelelő íjat az íjász számára, attól függően milyen célra szeretné használni azt ( vadászat, hobbi, sport). Az egyedi lövéstechnikához tudom alakítani a markolat fogását.
Nagyon fontosnak tartom a személyes konzultációt és igény is van rá. Itt minden felmerülő kérdést meg tudunk beszélni. Mai modern világunkban ez persze megoldható telefonon, messengeren, e-mailban is, de én szívesen szánok időt a személyes megbeszélésre.